torsdag 8 januari 2009

Tillbaka i vardagen igen!


Hela december kändes som en enda lång tävling, åkte hemifrån den 4 december och med ett dygn hemma mellan EM och Continental Cup så var jag tillbaka den 28 december efter julfirande hemma i Härnösand. På juldagen blev vi stolta vinnare av den prestigefyllda tävlingen Julkorven, jag, Cathrine, min svåger Anders och dotter Tessan. Då vi för tredje resan på raken inte fick något bagage när vi kom hem, så spelade syster och jag i curlingskor från 60-talet resp slajdsula!!!

Trots allt är vi nöjda med vårt silver från Övik. Aldrig roligt att förlora men just de här dagarna var faktiskt Team Ott bättre och då är det bara att gratulera.

Kulvar det att vinna Continental Cup igen, en otroligt rolig tävling som jag hoppas kommer tillbaka. Det går inte att beskriva vilka fantastiska isar som varit på varenda CC. Vi har presterat vår bästa curling där och till stor del tack vare de perfekta förhållanden med jämn förutsägbar fart och curl. Stort tack till Kajsa som
hoppade in istället för Eva som var hemma och flyttade in i sitt och familjens nya fina hus.

Nu är det vardagsträning som gäller igen, lite teknik att slipa på innan elitserien i slutet på januari och otroligt skönt att köra igång med fysträningen igen. Hinns inte med så mycket av det när man spelar så mycktet matcher som vi gjorde i december.

Om en dryg vecka samlas vi för en intensiv träningshelg här i Stockholm som vi har prioriterat istället för att spela någon av de tävlingar som går nu i början av januari.

Anette

Inga kommentarer: